Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Folk Shops Breiðablik
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Atlason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ómarsson met de inworp. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aðalbjörnsson rent richting de bal. Aðalbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ibrashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikiewicz geeft de bal voor. Njálsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Aðalbjörnsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ibrashev de bal. Ibrashev probeert naar een medespeler te passen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Njálsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Severinsson probeert de bal met de borst te controleren. Severinsson geeft de bal voor. Hreinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lanzon verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrashev met een sublieme pass. Lepper rent richting de bal. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Róbertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson rent richting de bal. Carlsson met een sublieme pass. Ingason is nu in balbezit. Ingason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Folk Shops 33%, Breiðablik 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Little Folk Shops - Breiðablik 0:0

60e minuut.
Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz rent richting de bal. Lepper is nu in balbezit. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Folk Shops 29%, Breiðablik 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Little Folk Shops - Breiðablik 0:0