Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breiðablik Dread Knights
Normal Tactiek Dread
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Kürtös met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek draait met de bal, schiet en ... Andrason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Njálsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Breiðablik - Dread Knights 0:1

13e minuut.
Stępek rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Stępek is nu in balbezit. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pétursson rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas passt de bal zonder na te denken. De Swaef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breiðablik - Dread Knights 0:2

28e minuut.
Stępek rent richting de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breiðablik - Dread Knights 0:3

32e minuut.
De Swaef onderschept slim de pass. De Swaef passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Breiðablik - Dread Knights 0:4

33e minuut.
Gústafsson is nu in balbezit. Colţan onderschept slim de pass. Colţan passt de bal zonder na te denken. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Róbertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchio onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Róbertsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ingason springt en kopt de bal. Leifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tecchio onderschept slim de pass. Tecchio met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colţan zal de hoekschop nemen. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pétursson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tecchio is nu in balbezit. Tecchio geeft de bal voor. Stępek springt en kopt de bal. De Swaef maakt een snoekduik en kopt de bal. De Swaef kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Carlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erlendsson speelt de bal door. Gústafsson speelt de bal door. Ingason is nu in balbezit. Ingason schiet op doel. Paal! Leifsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breiðablik 62%, Dread Knights 38%.
Breiðablik - Dread Knights 0:4

50e minuut.
Kürtös speelt de bal door. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena geeft een lange en hoge pass. Stępek is nu in balbezit. Stępek schiet op doel. Njálsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Njálsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breiðablik - Dread Knights 0:5

56e minuut.
Tecchio met een sublieme pass. De Swaef rent richting de bal. Erlendsson is nu in balbezit. De Swaef verovert de bal door een tackle van achteren. De Swaef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Erlendsson speelt de bal door. Daar is Ingason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrotto onderschept slim de pass. Carlsson rent richting de bal. Carlsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hreinnsson kan de bal niet met de borst controleren. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson onderschept slim de pass. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breiðablik - Dread Knights 1:5

80e minuut.
Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson passt de bal zonder na te denken. Atlason speelt de bal door. Gústafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gústafsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baldessari verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson rent richting de bal. Baldessari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldessari krijgt een gele kaart. Carlsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carlsson kan niet meer verder spelen. Hansson komt het veld opgelopen. Erlendsson wilt de vrije trap nemen. Paal!

86e minuut.
Erlendsson kopt de bal weg. Sena probeert de bal met de borst te controleren. Róbertsson is nu in balbezit. Sena onderschept slim de pass. Sena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breiðablik 52%, Dread Knights 48%.
Breiðablik - Dread Knights 1:5