Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: Odinn's arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39931
Þór Úlfar
Tactic 2 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten very good
formidable Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Pillay is nu in balbezit. Pillay passt de bal in één keer door. Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson geeft een hoge lob. Relić springt en kopt de bal. Bagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Petasz controleert de bal met de borst. Petasz passt de bal zonder na te denken. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Unnsteinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Þór - Úlfar 1:0

25e minuut.
Periš probeert naar een medespeler te passen. Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal zonder na te denken. Pillay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Relić rent richting de bal. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Þór - Úlfar 1:1

28e minuut.
Periš geeft de bal voor. Relić is nu in balbezit. Relić passt de bal zonder na te denken. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Modesto neemt de hoekschop. Gol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Elíasson speelt de bal door. Ólason heeft problemen om de bal te vangen. Ólason probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Þór - Úlfar 2:1

42e minuut.
Ólason rent richting de bal. Ólason passt de bal in één keer door. Þorgrímsson probeert naar een medespeler te passen. Giżycki heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þór 59%, Úlfar 41%.
Þór - Úlfar 2:1

52e minuut.
Periš met een sublieme pass. Elíasson heeft problemen om de bal te vangen. Elíasson passt de bal met de wreef. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Unnsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gol is nu in balbezit. Arinbjörnsson begaat een overtreding. Gol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Relić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Petasz verovert de bal door een tackle van achteren. Petasz geeft een hoge lob. Obeadă rent richting de bal. Relić verovert de bal door een tackle van achteren. Relić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gol rent richting de bal. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Auðunnson is nu in balbezit. Auðunnson passt de bal met de wreef. Sigurvinson onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Þorgrímsson met een sublieme pass. Arinbjörnsson met een sublieme pass. Þorgrímsson geeft een lange en hoge pass. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson passt de bal met de wreef. Nikopolidis heeft problemen om de bal te vangen. Gol is nu in balbezit. Gol schiet op doel. Bagi bokst de bal weg.

86e minuut.
Periš speelt de bal door. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto passt de bal zonder na te denken. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Þór - Úlfar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þór 43%, Úlfar 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Þór - Úlfar 2:2