Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: Sigurboginn
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35892
Skytturnar Victoria Keflavik
Miðja Tactiek sativa
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
67.6 gemiddelde waardering 37.3
uitmuntend Schieten redelijk
uitmuntend Passen matig
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Gabon speelt de bal door. Frímannsson met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ambrosio kopt de bal weg. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos onderschept slim de pass. Campos schiet op doel. Otáhal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 1:0

13e minuut.
Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson passt de bal zonder na te denken. Eysteinnsson is nu in balbezit. Eysteinnsson geeft een hoge lob. Ambrosio kopt de bal weg. Otáhal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Theódórsson speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Campos rent richting de bal. Bergþórsson begaat een overtreding. Campos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joakimsson kopt de bal weg. Frímannsson probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Otáhal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 2:0

19e minuut.
Theódórsson met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel. Otáhal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aðalbjörnsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 3:0

20e minuut.
Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Frímannsson heeft problemen om de bal te vangen. Frímannsson geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Joakimsson onderschept slim de pass. Frímannsson kopt de bal weg. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio schiet op doel. Otáhal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Theódórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theódórsson speelt de bal door. Klungelig pakt Frímannsson de bal. Frímannsson passt de bal zonder na te denken. Erlingsson geeft een hoge lob. Otáhal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ambrosio is nu in balbezit. Joakimsson rent richting de bal. Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio geeft de bal voor. Campos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 4:0

38e minuut.
Frímannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frímannsson probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Otáhal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otáhal met een harde bal richting middenveld. Theódórsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Campos de bal. Campos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Frímannsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Campos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 5:0

43e minuut.
Erlingsson probeert naar een medespeler te passen. Frímannsson rent richting de bal. Frímannsson geeft de bal voor. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Otáhal bokst de bal weg. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Doeltrap. Aðalbjörnsson trapt de bal weg van het doel. Frímannsson kopt de bal weg. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 15%, Victoria Keflavik 85%.
Skytturnar - Victoria Keflavik 5:0

46e minuut.
Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson speelt de bal door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos haalt uit met een fantastische trap. Otáhal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 6:0

48e minuut.
Frímannsson met de inworp. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson passt de bal met de wreef. Ástvaldsson rent richting de bal. Ástvaldsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 7:0

49e minuut.
Frímannsson passt de bal in één keer door. Theódórsson met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Otáhal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Memmersheim is nu in balbezit. Frímannsson onderschept slim de pass. Frímannsson speelt de bal door. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Otáhal bokst de bal weg.

54e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frímannsson de bal. Frímannsson passt de bal zonder na te denken. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. Otáhal bokst de bal weg.

60e minuut.
Eysteinnsson speelt de bal door. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson passt de bal met de wreef. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Otáhal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aðalbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 8:0

62e minuut.
Theódórsson speelt de bal door. Daar is Ástvaldsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ástvaldsson geeft een hoge lob. Ambrosio springt en kopt de bal. Otáhal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 9:0

69e minuut.
Frímannsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schaeffer de bal. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Otáhal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 10:0

71e minuut.
Theódórsson passt de bal in één keer door. Erlingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlingsson geeft de bal voor. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frímannsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 11:0

73e minuut.
Frímannsson is nu in balbezit. Frímannsson geeft de bal voor. Schaeffer heeft problemen om de bal te vangen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Otáhal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Victoria Keflavik 12:0

75e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson geeft de bal voor. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Łatuszyński met een sublieme pass. Eysteinnsson speelt de bal door. Theódórsson speelt de bal door. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Ástvaldsson onderschept slim de pass. Ástvaldsson passt de bal in één keer door. Erlingsson met een sublieme pass. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Schaeffer geeft de bal voor. Frímannsson is nu in balbezit. Frímannsson probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 17%, Victoria Keflavik 83%.
Skytturnar - Victoria Keflavik 12:0