Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stjarnan F.C ST
bby Tactiek 442
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten good
good Passen poor
average Verdedigen weak


19e minuut.
Agnarsson met de inworp. Syska probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ... Kirilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan F.C - ST 0:1

26e minuut.
Petersen verovert de bal door een tackle van achteren. Petersen geeft een lange en hoge pass. Borges is nu in balbezit. Garvanov verovert de bal door een tackle van achteren. Garvanov draait met de bal, schiet en ... Bruto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gestsson onderschept slim de pass. Gestsson passt de bal in één keer door. Garvanov rent richting de bal. Garvanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Steeman heeft problemen om de bal te vangen. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson speelt de bal door. Garvanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gestsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gestsson met een sublieme pass. Agnarsson met een sublieme pass. Garvanov rent richting de bal. Garvanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska geeft de bal voor. Daar is Duque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea schiet op doel. Kirilov bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Stadager kopt de bal weg. Gestsson heeft problemen om de bal te vangen. Gestsson passt de bal met de wreef. Garvanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan F.C 48%, ST 52%.
Stjarnan F.C - ST 0:1

52e minuut.
Branco rent richting de bal. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oddsson. Oddsson krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Steeman kopt de bal weg. Klungelig pakt Agnarsson de bal. Gestsson probeert naar een medespeler te passen. Garvanov rent richting de bal. Garvanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mučibabić speelt de bal door. Mihalcea met een sublieme pass. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis speelt de bal door. Duque is nu in balbezit. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan F.C 50%, ST 50%.
Stjarnan F.C - ST 0:1