Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dread Knights Little Folk Shops
Dread Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 26.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
De Swaef passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrashev met een snelle inworp. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 0:1

6e minuut.
Stępek onderschept slim de pass. Stępek passt de bal in één keer door. De Swaef rent richting de bal. De Swaef haalt uit met een fantastische trap. Szymiczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tecchio met de inworp. Sena rent richting de bal. Sena geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szymiczek is nu in balbezit. Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal in één keer door. De Swaef rent richting de bal. De Swaef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dread Knights - Little Folk Shops 1:1

17e minuut.
Daar is Petrotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürtös speelt de bal door. Pszczoła speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 2:1

23e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kürtös de bal. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 3:1

24e minuut.
Lepper speelt de bal door. Daar is Sikiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 4:1

28e minuut.
Stępek onderschept slim de pass. Stępek speelt de bal door. Szymiczek is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 5:1

29e minuut.
Lanzon verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzon speelt de bal door. Ibrashev met een sublieme pass. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dread Knights 29%, Little Folk Shops 71%.
Dread Knights - Little Folk Shops 5:1

52e minuut.
Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös passt de bal in één keer door. Ibrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrashev passt de bal met de wreef. Lanzon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kürtös passt de bal met de wreef. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio passt de bal met de wreef. Stępek is nu in balbezit. Stępek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 6:1

58e minuut.
Licea rent richting de bal. Licea geeft een hoge lob. Kürtös kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 7:1

76e minuut.
Sena geeft de bal voor. Łątka controleert de bal met de borst. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dread Knights - Little Folk Shops 8:1

80e minuut.
Lanzon passt de bal zonder na te denken. Severinsson is nu in balbezit. Severinsson passt de bal in één keer door. Ibrashev is nu in balbezit. Ibrashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dread Knights 48%, Little Folk Shops 52%.
Dread Knights - Little Folk Shops 8:1