Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vituzza Sokker Team Vísundar
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jóhannesson speelt de bal door. Sólbjartsson is nu in balbezit. Sólbjartsson probeert naar een medespeler te passen. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bjarnólfsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Hafsteinsson de bal. Steingrímsson is nu in balbezit. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jóhannesson speelt de bal door. Bjarnólfsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagsson. Bjarnólfsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bjarnólfsson kan niet meer verder spelen. Arngrímsson komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Tyrfingsson speelt de bal door. Þórvaldsson is nu in balbezit. Carlsson rent richting de bal. Þórvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Þórvaldsson rent richting de bal. Jóhannesson geeft een lange en hoge pass. Daar is Þórlaksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrfingsson is nu in balbezit. Tyrfingsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hrafnsson geeft een hoge lob. Marinóson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson onderschept slim de pass. Þórvaldsson probeert naar een medespeler te passen. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viktorsson neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gustavsson passt de bal met de wreef. Tyrfingsson rent richting de bal. Tyrfingsson passt de bal met de wreef. Þórvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson schiet op doel. Sigurvinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 39%, Vísundar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Vísundar 0:0

51e minuut.
Doeltrap. Sigurvinson met een harde bal richting middenveld. Hrafnsson kopt de bal weg. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Vísundar 1:0

54e minuut.
Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson verovert de bal door een tackle van achteren. Jóhannesson probeert naar een medespeler te passen. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Vísundar 2:0

56e minuut.
Sólbjartsson geeft een lange en hoge pass. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson passt de bal in één keer door. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dagsson kopt de bal weg. Viktorsson is nu in balbezit. Marinóson begaat een overtreding. Viktorsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Viktorsson kan niet meer verder spelen.

68e minuut.
Marinóson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carlsson de bal. Carlsson geeft een hoge lob. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sólbjartsson geeft een lange en hoge pass. Marinóson rent richting de bal. Marinóson speelt de bal door. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 32%, Vísundar 68%.
Vituzza Sokker Team - Vísundar 2:0