Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skarfar Hlýðnir Víkingar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Martinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Martinsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sigurpállsson de bal. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap. Brandsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Hlýðnir Víkingar 1:0

4e minuut.
Grétarsson is nu in balbezit. Martinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Martinsson geeft een lange en hoge pass. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Skarphéðinsson probeert naar een medespeler te passen. Örvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örvarsson passt de bal zonder na te denken. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Hlýðnir Víkingar 2:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandsson met een harde bal richting middenveld. Sigmarsson kopt de bal weg. Sigurpállsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Skarphéðinsson rent richting de bal. Gunnþórsson geeft een lange en hoge pass. Örvarsson is nu in balbezit. Sigurpállsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grétarsson passt de bal in één keer door. Dórason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sjafnarsson. Sjafnarsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 44%, Hlýðnir Víkingar 56%.
Hróðugir Skarfar - Hlýðnir Víkingar 2:0

46e minuut.
Egilsson is nu in balbezit. Martinsson begaat een overtreding. Egilsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theódórsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dórason bereikt de bal nog maar net als eerste. Dórason geeft een lange en hoge pass. Gunnþórsson kan de bal niet met de borst controleren. Gunnþórsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sigmarsson onderschept slim de pass. Sigmarsson met een sublieme pass. Örvarsson is nu in balbezit. Sigurpállsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurpállsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Martinsson probeert naar een medespeler te passen. Dórason rent richting de bal. Dórason met een sublieme pass. Sigurpállsson is nu in balbezit. Sigurpállsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Hlýðnir Víkingar 3:0

64e minuut.
Örvarsson probeert de bal aan de voet te houden. Sigmarsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hjörleifsson. Sigmarsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 37%, Hlýðnir Víkingar 63%.
Hróðugir Skarfar - Hlýðnir Víkingar 3:0