Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Háir Skógar Vísundar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Gabríelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sigursteinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Háir Skógar - Vísundar 0:1

9e minuut.
Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hilmarsson probeert naar een medespeler te passen. Carlsson speelt de bal door. Tyrfingsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Háir Skógar - Vísundar 1:1

10e minuut.
Hauksson rent richting de bal. Hauksson passt de bal in één keer door. Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Águstsson met een harde bal richting middenveld. Tyrfingsson is nu in balbezit. Tyrfingsson passt de bal in één keer door. Nökkvason is nu in balbezit. Nökkvason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sigurvinson rent richting de bal. Marinóson maakt een afschuwelijke overtreding. Sigurvinson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sigurvinson met een snel genomen vrije trap. Marinóson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinóson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nökkvason de bal. Nökkvason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tyrfingsson rent richting de bal. Tyrfingsson probeert naar een medespeler te passen. Nökkvason rent richting de bal. Nökkvason haalt uit met een fantastische trap. Sigurvinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Háir Skógar - Vísundar 2:1

38e minuut.
Hermundsson met een sublieme pass. Hauksson rent richting de bal. Hauksson passt de bal in één keer door. Nökkvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nökkvason haalt uit met een fantastische trap. Sigurvinson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Háir Skógar 41%, Vísundar 59%.
Háir Skógar - Vísundar 2:1

57e minuut.
Hilmarsson probeert naar een medespeler te passen. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson is nu in balbezit. Steingrímsson onderschept slim de pass. Steingrímsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Háir Skógar - Vísundar 2:2

63e minuut.
Steingrímsson verovert de bal door een tackle van achteren. Steingrímsson met een sublieme pass. Markússon rent richting de bal. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Nökkvason verovert de bal door een tackle van achteren. Marinóson is nu in balbezit. Nökkvason onderschept slim de pass. Nökkvason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Háir Skógar 39%, Vísundar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Háir Skógar - Vísundar 2:2