Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Piltar Vituzza Sokker Team
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Styrmirsson geeft de bal voor. Daar is Björgvinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigtryggsson is nu in balbezit. Sigtryggsson draait met de bal, schiet en ... Hrafnsson probeert de bal aan de voet te houden. Konráðsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dagsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Styrmirsson onderschept slim de pass. Styrmirsson probeert naar een medespeler te passen. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hinriksson heeft problemen om de bal te vangen. Tyrfingsson is nu in balbezit. Hinriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson onderschept slim de pass. Tyrfingsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Piltar - Vituzza Sokker Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Piltar 64%, Vituzza Sokker Team 36%.
KF Piltar - Vituzza Sokker Team 0:1

51e minuut.
Stefánsson kopt de bal weg. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson begaat een overtreding. Bergþórsson krijgt een gele kaart. Tyrfingsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Högnason probeert naar een medespeler te passen. Björgvinsson is nu in balbezit. Hrafnsson is nu in balbezit. Björgvinsson onderschept slim de pass. Björgvinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Piltar - Vituzza Sokker Team 1:1

64e minuut.
Sólbjartsson met een sublieme pass. Björgvinsson rent richting de bal. Björgvinsson probeert naar een medespeler te passen. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dagsson geeft een lange en hoge pass. Bergþórsson geeft een lange en hoge pass. Hafsteinsson rent richting de bal. Sigtryggsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigtryggsson draait met de bal, schiet en ... Konráðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sólbjartsson is nu in balbezit. Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson geeft de bal voor. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Piltar 48%, Vituzza Sokker Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Piltar - Vituzza Sokker Team 1:1