Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Átta Betlarar Daufir Bræður
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Rúnarsson is nu in balbezit. Rúnarsson passt de bal met de wreef. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson haalt uit met een fantastische trap. Ævarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Betlarar - Daufir Bræður 1:0

7e minuut.
Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson passt de bal met de wreef. Eyjólfsson is nu in balbezit. Þorgilsson onderschept slim de pass. Þorgilsson draait met de bal, schiet en ... Sindrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arinbjörnsson met de inworp. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Sigþórsson onderschept slim de pass. Guðjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðjónsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Ásmundsson de bal onder controle te krijgen. Inworp. Geirsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Högnason rent richting de bal. Högnason geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson geeft een hoge lob. Þorgilsson controleert de bal met de borst. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Patricksson geeft een hoge lob. Ásmundsson rent richting de bal. Ásmundsson passt de bal in één keer door. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Betlarar 48%, Daufir Bræður 52%.
Átta Betlarar - Daufir Bræður 1:0

61e minuut.
Sigþórsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guðjónsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arinbjörnsson is nu in balbezit. Arinbjörnsson geeft een hoge lob. Sindrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sigþórsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arinbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Átta Betlarar - Daufir Bræður 1:1

82e minuut.
Svanlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanlaugsson geeft de bal voor. Þorgilsson kopt de bal weg. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Eyjólfsson rent richting de bal. Ásbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Þorgilsson is nu in balbezit. Þorgilsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Betlarar 57%, Daufir Bræður 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Átta Betlarar - Daufir Bræður 1:1