Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísundar Hlýðnir Otrar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gunnarsson passt de bal met de wreef. Þorbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbergsson speelt de bal door. Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Þorbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Guðnason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Steingrímsson de bal onder controle te krijgen. Dórason rent richting de bal. Steingrímsson begaat een overtreding. Steingrímsson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Teitursson geeft een lange en hoge pass. Ísaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson onderschept slim de pass. Ásbjörnsson onderschept slim de pass. Ásbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísaksson onderschept slim de pass. Marinóson is nu in balbezit. Ísaksson rent richting de bal. Ísaksson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
llugason onderschept slim de pass. Dórason is nu in balbezit. Steingrímsson rent richting de bal. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Hlýðnir Otrar 1:0

35e minuut.
Inworp. Gunnarsson met de inworp. Styrmirsson speelt de bal door. Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson schiet op doel. Sigurvinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Heiðarsson geeft een hoge lob. Inworp. Þorbergsson met de inworp. Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sigurvinson trapt de bal weg van het doel. Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dórason begaat een overtreding. Steingrímsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steingrímsson komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísundar 44%, Hlýðnir Otrar 56%.
Vísundar - Hlýðnir Otrar 1:0

47e minuut.
Guðnason probeert naar een medespeler te passen. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Ísaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísaksson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Heiðarsson rent richting de bal. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson passt de bal in één keer door. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson geeft een hoge lob. Guðnason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Heiðarsson passt de bal in één keer door. Marinóson is nu in balbezit. Marinóson passt de bal in één keer door. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Hlýðnir Otrar 2:0

69e minuut.
Hilmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hilmarsson met een sublieme pass. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... Guðnason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Hlýðnir Otrar 3:0

74e minuut.
Gunnarsson onderschept slim de pass. Gunnarsson speelt de bal door. llugason rent richting de bal. Gabríelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Guðnason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísundar 21%, Hlýðnir Otrar 79%.
Vísundar - Hlýðnir Otrar 3:0