Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vituzza Sokker Team Bjartsýnir Æðarfuglar
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Tyrfingsson is nu in balbezit. Sævarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sævarsson speelt de bal door. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Hrafnsson de bal onder controle te krijgen. Ófeigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ófeigsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Valgeirsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lárusson geeft een hoge lob. Sævarsson probeert naar een medespeler te passen. Hrafnsson is nu in balbezit. Valgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1

30e minuut.
Hrafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valgeirsson passt de bal met de wreef. Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Egilsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dagbjartsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leifsson komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Arnþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnþórsson probeert naar een medespeler te passen. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson rent richting de bal. Þórvaldsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 68%, Bjartsýnir Æðarfuglar 32%.
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1

54e minuut.
Sólbjartsson kopt de bal weg. Þórvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson passt de bal in één keer door. Tyrfingsson is nu in balbezit. Tyrfingsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Valgeirsson is nu in balbezit. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ... Egilsson rent richting de bal. Egilsson schiet op doel. Konráðsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:2

72e minuut.
Arnþórsson probeert naar een medespeler te passen. Valgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgeirsson passt de bal in één keer door. Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Egilsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dagsson is nu in balbezit. Valgeirsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagsson. Valgeirsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 52%, Bjartsýnir Æðarfuglar 48%.
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:2