Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Hvalir Gamlir Flóar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Marksson speelt de bal door. Þórhallsson heeft problemen om de bal te vangen. Bergsteinnsson rent richting de bal. Bergsteinnsson draait met de bal, schiet en ... Hauksson probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Þórhallsson is nu in balbezit. Sigvaldason verovert de bal door een tackle van achteren. Sigvaldason speelt de bal door. Andrésson rent richting de bal. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hafliðason geeft een hoge lob. Þórhallsson kopt de bal weg. Daar is Hólmsteinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliversson rent richting de bal. Oliversson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Þórhallsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsson geeft een hoge lob. Oliversson rent richting de bal. Oliversson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 58%, Gamlir Flóar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heitir Hvalir - Gamlir Flóar 0:0

46e minuut.
Hlynsson is nu in balbezit. Hlynsson geeft een hoge lob. Harðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Þórhallsson rent richting de bal. Þórhallsson geeft de bal voor. Kristinsson heeft problemen om de bal te vangen. Hafliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafliðason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Thorsson met een sublieme pass. Hólmsteinnsson is nu in balbezit. Hólmsteinnsson passt de bal met de wreef. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Viggósson met een sublieme pass. Marksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marksson speelt de bal door. Andrésson rent richting de bal. Andrésson draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Sigvaldason probeert naar een medespeler te passen. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Gamlir Flóar 1:0

85e minuut.
Hólmsteinnsson passt de bal in één keer door. Geirsson rent richting de bal. Geirsson geeft een lange en hoge pass. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Viggósson geeft een hoge lob. Inworp. Pállsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergsteinnsson is nu in balbezit. Bergsteinnsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 48%, Gamlir Flóar 52%.
Heitir Hvalir - Gamlir Flóar 1:0