Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heppnir Ásar Fávísir Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Jóhannson rent richting de bal. Jóhannson passt de bal met de wreef. Eiðsson rent richting de bal. Eiðsson draait met de bal, schiet en ... Bragason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Einarsson geeft de bal voor. Benediktsson is nu in balbezit. Benediktsson speelt de bal door. Ásvaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásvaldson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ásvaldson onderschept slim de pass. Einarsson is nu in balbezit. Ásvaldson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ... Bragason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Ásar 66%, Fávísir Sigurvegarar 34%.
Heppnir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 0:1

53e minuut.
Jóhannson verovert de bal door een tackle van achteren. Vífillsson is nu in balbezit. Vífillsson passt de bal met de wreef. Ásvaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásvaldson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Þorfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson is nu in balbezit. Vífillsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vífillsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jóhannson probeert naar een medespeler te passen. Knútsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Knútsson passt de bal in één keer door. Ásvaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Ásar 39%, Fávísir Sigurvegarar 61%.
Heppnir Ásar - Fávísir Sigurvegarar 0:1