Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fávísir Æðarfuglar Vægir Flóar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.9
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Guðlaugsson rent richting de bal. Nonnason is nu in balbezit. Guðlaugsson onderschept slim de pass. Guðlaugsson draait met de bal, schiet en ... Sæmundsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 1:0

26e minuut.
Sæmundsson trapt de bal weg. Dagbjartsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nonnason de bal onder controle te krijgen. Sölvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Snæbjörnsson speelt de bal door. Guðlaugsson is nu in balbezit. Guðlaugsson passt de bal zonder na te denken. Sölvason is nu in balbezit. Sölvason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Þórarinnsson rent richting de bal. Guðlaugsson onderschept slim de pass. Guðlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Bjarkason is nu in balbezit. Bjarkason geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 41%, Vægir Flóar 59%.
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 1:0

48e minuut.
Sævarsson probeert naar een medespeler te passen. Herjólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Orlygsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlygsson krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dagbjartsson rent richting de bal. Sigurjónsson onderschept slim de pass. Orlygsson met een sublieme pass. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Oddason passt de bal met de wreef. Snæbjörnsson is nu in balbezit. Snæbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sölvason rent richting de bal. Sölvason passt de bal zonder na te denken. Guðlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðlaugsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nonnason de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 2:0

58e minuut.
Nonnason geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldursson met een snelle inworp. Guðlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðlaugsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Randversson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikaelsson rent richting de bal. Mikaelsson geeft de bal voor. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson haalt uit met een fantastische trap. Bogason bokst de bal weg.

67e minuut.
Guðlaugsson passt de bal met de wreef. Jónharðson rent richting de bal. Jónharðson probeert naar een medespeler te passen. Guðlaugsson is nu in balbezit. Guðlaugsson geeft een hoge lob. Sæmundsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Herjólfsson met de inworp. Sævarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson maakt een afschuwelijke overtreding. Orlygsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Mikaelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sölvason is nu in balbezit. Sölvason haalt uit met een fantastische trap. Davíðsson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 45%, Vægir Flóar 55%.
Fávísir Æðarfuglar - Vægir Flóar 2:0