Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djarfir Piltar Illir Víkingar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnbogasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vífillsson is nu in balbezit. Ísleifsson onderschept slim de pass. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Neistason kopt de bal weg. Gustavsson is nu in balbezit. Ellertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ellertsson schiet op doel. Henriksson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Illir Víkingar 1:0

31e minuut.
Vífillsson rent richting de bal. Ísleifsson onderschept slim de pass. Ísleifsson passt de bal zonder na te denken. Finnbogasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnbogasson draait met de bal, schiet en ... Sigurðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Djarfir Piltar - Illir Víkingar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Piltar 58%, Illir Víkingar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Djarfir Piltar - Illir Víkingar 1:1

58e minuut.
Sigurvinson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auðunnson met een snelle inworp. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vífillsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vífillsson met een sublieme pass. Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson haalt uit met een fantastische trap. Högnason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vífillsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ríkharðsson passt de bal met de wreef. Daar is Ingvarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson haalt uit met een fantastische trap. Henriksson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neistason neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Piltar 49%, Illir Víkingar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Djarfir Piltar - Illir Víkingar 1:1