Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Kappar Tveir Snákar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Gíslason is nu in balbezit. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson is nu in balbezit. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Frímannsson passt de bal met de wreef. Davíðsson met een sublieme pass. Daar is Fjölnisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - Tveir Snákar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 57%, Tveir Snákar 43%.
Gamlir Kappar - Tveir Snákar 0:1

53e minuut.
Pállsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kjartansson is nu in balbezit. Kjartansson geeft een hoge lob. Fjölnisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fjölnisson geeft de bal voor. Ottósson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson speelt de bal door. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Þórarinnsson geeft de bal voor. Frímannsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson schiet op doel. Grímsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamlir Kappar - Tveir Snákar 1:1

88e minuut.
Þorleifsson met een sublieme pass. Sighvatsson rent richting de bal. Jóhannson rent richting de bal. Sighvatsson onderschept slim de pass. Sighvatsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 64%, Tveir Snákar 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Kappar - Tveir Snákar 1:1