Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heppnir Ásar Heitir Hvalir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Sigvaldason onderschept slim de pass. Sigvaldason geeft een lange en hoge pass. Ásþórsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrésson rent richting de bal. Andrésson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - Heitir Hvalir 0:1

20e minuut.
Bergsteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigvaldason rent richting de bal. Sigvaldason speelt de bal door. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Harðarson geeft een lange en hoge pass. Sigvaldason kopt de bal weg. Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marksson geeft een hoge lob. Andrésson kan de bal niet met de borst controleren. Ásþórsson rent richting de bal. Bergsteinnsson rent richting de bal. Bergsteinnsson draait met de bal, schiet en ... Bragason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Skarphéðinsson is nu in balbezit. Skarphéðinsson speelt de bal door. Nikulásson speelt de bal door. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Ásar 49%, Heitir Hvalir 51%.
Heppnir Ásar - Heitir Hvalir 0:1

48e minuut.
Sigvaldason passt de bal met de wreef. Bragason met een sublieme pass. Marksson kopt de bal weg. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ... Bragason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - Heitir Hvalir 0:2

50e minuut.
Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davíðsson passt de bal met de wreef. Nikulásson rent richting de bal. Nikulásson haalt uit met een fantastische trap. Harðarson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Davíðsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hafþórsson kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Ásar - Heitir Hvalir 1:2

72e minuut.
Sigurvinson met de inworp. Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson rent richting de bal. Davíðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Davíðsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Ásar 43%, Heitir Hvalir 57%.
Heppnir Ásar - Heitir Hvalir 1:2