Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fávísir Æðarfuglar Friðsamir Hestar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doeltrap. Bjarkason trapt de bal weg. Baldursson kopt de bal weg. Guðlaugsson rent richting de bal. Guðlaugsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Tyrfingsson onderschept slim de pass. Tyrfingsson probeert naar een medespeler te passen. Sævarsson is nu in balbezit. Bjarnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjarnarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Herjólfsson met een sublieme pass. Marteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason verovert de bal door een tackle van achteren. Sölvason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hauksson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Hauksson met een snelle inworp. Bjarnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnarsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Friðbjörnsson is nu in balbezit. Guðlaugsson rent richting de bal. Guðlaugsson passt de bal met de wreef. Sölvason rent richting de bal. Sölvason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 49%, Friðsamir Hestar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fávísir Æðarfuglar - Friðsamir Hestar 0:0

47e minuut.
Dagbjartsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagbjartsson passt de bal in één keer door. Sölvason kan de bal niet met de borst controleren. Guðlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðlaugsson schiet op doel. Bjarkason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bjarnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagbjartsson onderschept slim de pass. Dagbjartsson passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bjarkason bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteinsson is nu in balbezit. Marteinsson speelt de bal door. Baldursson is nu in balbezit. Baldursson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Baldursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauksson verovert de bal door een tackle van achteren. Hauksson met een sublieme pass. Sölvason is nu in balbezit. Sölvason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Williamsson is nu in balbezit. Williamsson geeft de bal voor. Einarsson heeft problemen om de bal te vangen. Sölvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Alexandersson geeft een lange en hoge pass. Herjólfsson kopt de bal weg. Williamsson met een sublieme pass. Sölvason is nu in balbezit. Sölvason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Friðsamir Hestar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 49%, Friðsamir Hestar 51%.
Fávísir Æðarfuglar - Friðsamir Hestar 1:0