Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Hvalir Fávísir Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Kristmannsson geeft een hoge lob. Inworp. Sigvaldason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsteinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Bergsteinnsson de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jóhannson. Bergsteinnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabríelsson komt bij de bal en schiet. Hallgrímsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Fávísir Sigurvegarar 1:0

21e minuut.
Sigvaldason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jökulsson is nu in balbezit. Bergsteinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergsteinnsson geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Fávísir Sigurvegarar 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Bergsteinnsson de bal. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jóhannson. Jóhannson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 39%, Fávísir Sigurvegarar 61%.
Heitir Hvalir - Fávísir Sigurvegarar 2:0

67e minuut.
Vífillsson geeft een lange en hoge pass. Harðarson kopt de bal weg. Klungelig pakt Tumason de bal. Ásvaldson is nu in balbezit. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Fávísir Sigurvegarar 2:1

81e minuut.
Ingimagnsson trapt de bal weg. Jóhannson heeft problemen om de bal te vangen. Valsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valsson krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Benediktsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ásvaldson de bal. Gabríelsson begaat een overtreding. Gabríelsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 42%, Fávísir Sigurvegarar 58%.
Heitir Hvalir - Fávísir Sigurvegarar 2:1