Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friðsamir Hestar Vægir Flóar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson probeert naar een medespeler te passen. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Vægir Flóar 0:1

7e minuut.
Alexandersson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Snæbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson geeft een hoge lob. Davíðsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friðsamir Hestar - Vægir Flóar 1:1

26e minuut.
Bjarnarsson rent richting de bal. Bjarnarsson geeft een hoge lob. Hauksson kopt de bal weg. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson is nu in balbezit. Met opzet legt Tyrfingsson zijn tegenspeler op de grond. Tyrfingsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Bjarkason trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mikaelsson de bal. Mikaelsson probeert naar een medespeler te passen. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Hestar 64%, Vægir Flóar 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friðsamir Hestar - Vægir Flóar 1:1

53e minuut.
Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson passt de bal met de wreef. Daar is Marteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlygsson verovert de bal door een tackle van achteren. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass. Williamsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Bjarkason met een harde bal richting middenveld. Mikaelsson kopt de bal weg. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Bjarkason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Friðbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Friðbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Davíðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sigurjónsson onderschept slim de pass. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson met een sublieme pass. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Friðbjörnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Hestar 71%, Vægir Flóar 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friðsamir Hestar - Vægir Flóar 1:1