Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Hvalir Tveir Snákar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Gíslason geeft een lange en hoge pass. Geirsson geeft een hoge lob. Jóhannson met een sublieme pass. Andrésson rent richting de bal. Andrésson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kristófersson is nu in balbezit. Friðriksson onderschept slim de pass. Friðriksson passt de bal in één keer door. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Þórmóðsson passt de bal in één keer door. Kristófersson is nu in balbezit. Kristófersson passt de bal zonder na te denken. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson verovert de bal door een tackle van achteren. Friðriksson rent richting de bal. Friðriksson schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marksson speelt de bal door. Friðriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðriksson schiet op doel. Kristófersson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grímsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Tveir Snákar 1:0

44e minuut.
Kristinsson is nu in balbezit. Þórmóðsson onderschept slim de pass. Þórmóðsson probeert naar een medespeler te passen. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 51%, Tveir Snákar 49%.
Heitir Hvalir - Tveir Snákar 1:0

47e minuut.
Kjartansson heeft problemen om de bal te vangen. Pállsson geeft een lange en hoge pass. Kristófersson heeft problemen om de bal te vangen. Andrésson onderschept slim de pass. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Tveir Snákar 2:0

61e minuut.
Fjölnisson met een snelle inworp. Þórmóðsson rent richting de bal. Marksson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Þórmóðsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Þórmóðsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marksson probeert naar een medespeler te passen. Geirsson heeft problemen om de bal te vangen. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 57%, Tveir Snákar 43%.
Heitir Hvalir - Tveir Snákar 2:0