Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vægir Flóar Fávísir Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Orlygsson onderschept slim de pass. Níelsson is nu in balbezit. Orlygsson verovert de bal door een tackle van achteren. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Elísson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Flóar - Fávísir Sigurvegarar 1:0

16e minuut.
Þórarinnsson rent richting de bal. Vífillsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vífillsson speelt de bal door. Ásvaldson heeft problemen om de bal te vangen. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eiðsson speelt de bal door. Daar is Vífillsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Vífillsson onderschept slim de pass. Vífillsson haalt uit met een fantastische trap. Emilsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Benediktsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snæbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Frostason controleert de bal met de borst. Jökulsson rent richting de bal. Jökulsson geeft een lange en hoge pass. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oddason is nu in balbezit. Oddason passt de bal zonder na te denken. Benediktsson is nu in balbezit. Kristbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Vífillsson onderschept slim de pass. Vífillsson passt de bal met de wreef. Ásvaldson is nu in balbezit. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ... Emilsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vægir Flóar - Fávísir Sigurvegarar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Flóar 45%, Fávísir Sigurvegarar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vægir Flóar - Fávísir Sigurvegarar 1:1

52e minuut.
Frostason probeert naar een medespeler te passen. Ásvaldson rent richting de bal. Mikaelsson onderschept slim de pass. Vífillsson onderschept slim de pass. Vífillsson haalt uit met een fantastische trap. Emilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Davíðsson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Flóar - Fávísir Sigurvegarar 1:2

57e minuut.
Vífillsson is nu in balbezit. Vífillsson passt de bal met de wreef. Ásvaldson rent richting de bal. Ásvaldson schiet op doel. Emilsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Benediktsson is nu in balbezit. Benediktsson probeert naar een medespeler te passen. Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásvaldson onderschept slim de pass. Ásvaldson schiet op doel. Emilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Snæbjörnsson onderschept slim de pass. Snæbjörnsson geeft een hoge lob. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson schiet op doel. Jökulsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vægir Flóar - Fávísir Sigurvegarar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Flóar 53%, Fávísir Sigurvegarar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vægir Flóar - Fávísir Sigurvegarar 2:2