Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fávísir Æðarfuglar Heppnir Ásar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Skarphéðinsson rent richting de bal. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson met een sublieme pass. Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fávísir Æðarfuglar - Heppnir Ásar 1:0

23e minuut.
Hólmarsson passt de bal zonder na te denken. Einarsson rent richting de bal. Einarsson passt de bal in één keer door. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Einarsson onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nikulásson de bal. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Harðarson passt de bal zonder na te denken. Sigfússon probeert naar een medespeler te passen. Einarsson probeert naar een medespeler te passen. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. Bogason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 56%, Heppnir Ásar 44%.
Fávísir Æðarfuglar - Heppnir Ásar 1:0

51e minuut.
Nikulásson speelt de bal door. Klungelig pakt Hólmarsson de bal. Herjólfsson rent richting de bal. Hólmarsson onderschept slim de pass. Hólmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Herjólfsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sigurvinson met een snelle inworp. Davíðsson rent richting de bal. Davíðsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ásþórsson geeft een hoge lob. Pálmason kopt de bal weg. Maríusson rent richting de bal. Maríusson schiet op doel. Ásþórsson kopt de bal weg. Paal!

72e minuut.
Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Harðarson is nu in balbezit. Harðarson passt de bal zonder na te denken. Maríusson rent richting de bal. Maríusson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Einarsson probeert naar een medespeler te passen. Sæmundsson probeert de bal aan de voet te houden. Dagbjartsson probeert naar een medespeler te passen. Maríusson is nu in balbezit. Maríusson schiet op doel. Bragason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fávísir Æðarfuglar 37%, Heppnir Ásar 63%.
Fávísir Æðarfuglar - Heppnir Ásar 1:0