Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friðsamir Feður Vægir Ísbirnir
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Daar is Örnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logason bereikt de bal nog maar net als eerste. Randversson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Logason raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Böðvarsson neemt zijn aanloop. Símonsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Feður - Vægir Ísbirnir 0:1

25e minuut.
Þorbjörnsson geeft de bal voor. Brekason bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brekason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Númason wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eysteinnsson geeft een lange en hoge pass. Sæmundsson met een sublieme pass. Daar is Eyþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignirsson rent richting de bal. Vignirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friðsamir Feður - Vægir Ísbirnir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Feður 44%, Vægir Ísbirnir 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friðsamir Feður - Vægir Ísbirnir 1:1

48e minuut.
Sæmundsson kopt de bal weg. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Egilsson met een sublieme pass. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Böðvarsson is nu in balbezit. Böðvarsson met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Eriksson is nu in balbezit. Eriksson passt de bal met de wreef. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson geeft de bal voor. Eyþórsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Feður 28%, Vægir Ísbirnir 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friðsamir Feður - Vægir Ísbirnir 1:1