Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ólmir Hestar Þrír Ávextir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Erlingsson rent richting de bal. Erlingsson geeft de bal voor. Gissurarson heeft problemen om de bal te vangen. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Þórólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þórólfsson. Þórólfsson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Aðalsteinnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernharðsson is nu in balbezit. Bernharðsson passt de bal in één keer door. Einarsson rent richting de bal. Einarsson haalt uit met een fantastische trap. Friðriksson bokst de bal weg.

24e minuut.
Hákonsson geeft een lange en hoge pass. Erlingsson rent richting de bal. Einarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bernharðsson is nu in balbezit. Bernharðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson geeft een lange en hoge pass. Egilsson kopt de bal weg. Brynjason rent richting de bal. Brynjason schiet op doel. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haraldsson probeert naar een medespeler te passen. Bernharðsson heeft problemen om de bal te vangen. Egilsson is nu in balbezit. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Þórólfsson rent richting de bal. Gylfason onderschept slim de pass. Gylfason met een sublieme pass. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigfússon met een snelle inworp. Bernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergfinnsson geeft de bal voor. Haraldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bernharðsson is nu in balbezit. Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Egilsson passt de bal zonder na te denken. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ... Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 54%, Þrír Ávextir 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ólmir Hestar - Þrír Ávextir 0:0

61e minuut.
Bergfinnsson passt de bal met de wreef. Bergmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmannsson geeft een hoge lob. Daar is Einarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þrír Ávextir 1:0

65e minuut.
Klungelig pakt Hákonsson de bal. Brynjason verovert de bal door een tackle van achteren. Valdimarsson rent richting de bal. Brynjason verovert de bal door een tackle van achteren. Brynjason geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bergmannsson geeft een hoge lob. Erlingsson rent richting de bal. Einarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Einarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Þrír Ávextir 2:0

80e minuut.
Bergfinnsson probeert naar een medespeler te passen. Bergmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason begaat een overtreding. Bergmannsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bergmannsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Einarsson rent richting de bal. Einarsson schiet op doel. Friðriksson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 42%, Þrír Ávextir 58%.
Ólmir Hestar - Þrír Ávextir 2:0