Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dugandi Fiskar Kraftir Betlarar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hólmgeirsson rent richting de bal. Hólmgeirsson geeft een lange en hoge pass. Guðnason kan de bal niet met de borst controleren. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Guðmundsson probeert naar een medespeler te passen. Ingibergsson is nu in balbezit. Met opzet legt Friðþjófsson zijn tegenspeler op de grond. Friðþjófsson krijgt een gele kaart. Ingibergsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnórsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Úlfarsson rent richting de bal. Hólmgeirsson begaat een overtreding. Hólmgeirsson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Þorkelsson probeert naar een medespeler te passen. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson onderschept slim de pass. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jónharðson is nu in balbezit. Samúelsson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sigmarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Samúelsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þorrason raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Þorrason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Viðarsson onderschept slim de pass. Viðarsson geeft een lange en hoge pass. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson schiet op doel. Daníelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Fiskar - Kraftir Betlarar 1:0

32e minuut.
Arngrímsson passt de bal zonder na te denken. Aðalgeirsson speelt de bal door. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ... Oddason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dugandi Fiskar - Kraftir Betlarar 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Guðmundsson de bal. Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson begaat een overtreding. Guðbjörnsson krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Þorrason geeft een lange en hoge pass. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Styrmirsson begaat een overtreding. Styrmirsson krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Úlfarsson probeert naar een medespeler te passen. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson speelt de bal door. Aðalgeirsson rent richting de bal. Aðalgeirsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Fiskar 39%, Kraftir Betlarar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dugandi Fiskar - Kraftir Betlarar 1:1

47e minuut.
Þorrason rent richting de bal. Þorrason geeft een lange en hoge pass. Styrmirsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Fiskar - Kraftir Betlarar 2:1

51e minuut.
Þorkelsson geeft een lange en hoge pass. Máson rent richting de bal. Máson geeft de bal voor. Þorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorrason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Friðþjófsson de bal. Friðþjófsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Guðnason de bal. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arngrímsson rent richting de bal. Arngrímsson geeft de bal voor. Viðarsson is nu in balbezit. Ingibergsson onderschept slim de pass. Ingibergsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Máson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson geeft een hoge lob. Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Fiskar - Kraftir Betlarar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Fiskar 29%, Kraftir Betlarar 71%.
Dugandi Fiskar - Kraftir Betlarar 3:1