Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islandia Team FC KR R
4-3-3 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Ottósson rent richting de bal. Kotanjyan onderschept slim de pass. Kotanjyan geeft een hoge lob. Kasdaglis is nu in balbezit. Kasdaglis schiet op doel. Guðfinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Brandsson kopt de bal weg. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak passt de bal met de wreef. Kasdaglis is nu in balbezit. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap. Guðfinnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepikult komt het veld opgelopen. Kotanjyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaiknurm rent richting de bal. Vaiknurm geeft een lange en hoge pass. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islandia Team FC - KR R 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islandia Team FC 59%, KR R 41%.
Islandia Team FC - KR R 0:1

50e minuut.
Anasiak met een sublieme pass. Nava rent richting de bal. Nava speelt de bal door. Ottósson is nu in balbezit. Ottósson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hoàng Nghị onderschept slim de pass. Hoàng Nghị geeft een hoge lob. bin Mani heeft problemen om de bal te vangen. Kasdaglis rent richting de bal. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jarvine verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson schiet op doel. Lepikult bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islandia Team FC 50%, KR R 50%.
Islandia Team FC - KR R 0:1