Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Félagar Friðsamir Feður
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Eysteinnsson geeft een hoge lob. Snorrason heeft problemen om de bal te vangen. Patreksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson schiet op doel. Snorrason probeert de bal aan de voet te houden. Símonsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Oddsson is nu in balbezit. Egilsson onderschept slim de pass. Egilsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vignirsson de bal. Vignirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Randversson geeft de bal voor. Inworp. Óskarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patreksson kan de bal niet met de borst controleren. Patreksson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - Friðsamir Feður 1:0

11e minuut.
Víðirsson is nu in balbezit. Vignirsson onderschept slim de pass. Ingvarsson rent richting de bal. Vignirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vignirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttir Félagar - Friðsamir Feður 1:1

14e minuut.
Kárason rent richting de bal. Arngrímsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kárason raakt geblesseerd tijdens het duel. Martinsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Axelsson rent richting de bal. Víðirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Víðirsson geeft de bal voor. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Egilsson haalt uit met een fantastische trap. Eyþórsson kopt de bal weg. Daar is Grétarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 57%, Friðsamir Feður 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Félagar - Friðsamir Feður 1:1

63e minuut.
Víðirsson geeft de bal voor. Inworp. Axelsson met een snelle inworp. Vignirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignirsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson probeert naar een medespeler te passen. Vignirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arngrímsson passt de bal met de wreef. Oddsson is nu in balbezit. Vignirsson begaat een overtreding. Vignirsson krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sæmundsson met een sublieme pass. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Vignirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Martinsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sæþórsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 59%, Friðsamir Feður 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Félagar - Friðsamir Feður 1:1