Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ólmir Hestar Kraftir Betlarar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Arnórsson speelt de bal door. Klungelig pakt Aðalgeirsson de bal. Aðalgeirsson speelt de bal door. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Styrmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson is nu in balbezit. Styrmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernharðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bernharðsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Þorsteinnsson kopt de bal weg. Guðmundsson rent richting de bal. Guðmundsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ingibergsson de bal. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson rent richting de bal. Einarsson haalt uit met een fantastische trap. Guðnason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daníelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

18e minuut.
Valdimarsson is nu in balbezit. Arngrímsson onderschept slim de pass. Arngrímsson met een sublieme pass. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valdimarsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Bernharðsson de bal. Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valdimarsson rent richting de bal. Guðmundsson rent richting de bal. Guðmundsson passt de bal zonder na te denken. Ingibergsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingibergsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arngrímsson rent richting de bal. Arngrímsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arnórsson de bal. Einarsson is nu in balbezit. Einarsson haalt uit met een fantastische trap. Daníelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 54%, Kraftir Betlarar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ólmir Hestar - Kraftir Betlarar 0:0

49e minuut.
Guðmundsson geeft de bal voor. Daar is Aðalgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hákonsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aðalgeirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guðmundsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hrólfsson onderschept slim de pass. Hrólfsson met een sublieme pass. Bernharðsson is nu in balbezit. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Kraftir Betlarar 1:0

67e minuut.
Bernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernharðsson geeft een hoge lob. Daar is Þorsteinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einarsson rent richting de bal. Einarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arnórsson is nu in balbezit. Bernharðsson onderschept slim de pass. Bernharðsson met een sublieme pass. Valdimarsson heeft problemen om de bal te vangen. Valdimarsson passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 55%, Kraftir Betlarar 45%.
Ólmir Hestar - Kraftir Betlarar 1:0