Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Félagar KR R
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 27.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Víðirsson heeft problemen om de bal te vangen. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis rent richting de bal. Kasdaglis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - KR R 0:1

4e minuut.
Óskarsson geeft de bal voor. Jarvine probeert de bal aan de voet te houden. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson onderschept slim de pass. Patreksson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jarvine onderschept slim de pass. Oddsson onderschept slim de pass. Oddsson speelt de bal door. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kasdaglis rent richting de bal. Grétarsson rent richting de bal. Kasdaglis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grétarsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Kárason met een snelle inworp. Patreksson is nu in balbezit. Patreksson geeft een lange en hoge pass. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason schiet op doel. Koryunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Oddsson onderschept slim de pass. Oddsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Patreksson de bal. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttir Félagar - KR R 1:1

14e minuut.
Snorrason passt de bal met de wreef. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson met een sublieme pass. Kasdaglis rent richting de bal. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hilmarsson met een harde bal richting middenveld. Jarvine kopt de bal weg. Kasdaglis rent richting de bal. Kasdaglis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jarvine geeft een hoge lob. Eyþórsson rent richting de bal. Kasdaglis verovert de bal door een tackle van achteren. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ... Hilmarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap. Hilmarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - KR R 1:2

37e minuut.
Baroš verovert de bal door een tackle van achteren. Kasdaglis is nu in balbezit. Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis is nu in balbezit. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap. Hilmarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Patreksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patreksson met een sublieme pass. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason schiet op doel. Koryunyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttir Félagar - KR R 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 58%, KR R 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Félagar - KR R 2:2

46e minuut.
Lepikult komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mesropyan kopt de bal weg. Jarvine heeft problemen om de bal te vangen. Patreksson is nu in balbezit. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Grétarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandsson rent richting de bal. Brandsson probeert naar een medespeler te passen. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - KR R 2:3

73e minuut.
Daar is Jarvine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroš speelt de bal door. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ... Hilmarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - KR R 2:4

80e minuut.
Patreksson met een sublieme pass. Daribyan rent richting de bal. Snorrason onderschept slim de pass. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. Menace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Baroš passt de bal zonder na te denken. Kasdaglis is nu in balbezit. Ingvarsson rent richting de bal. Kasdaglis onderschept slim de pass. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 47%, KR R 53%.
Stuttir Félagar - KR R 2:4