Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Vellir Níu Valir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Traustason passt de bal zonder na te denken. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson passt de bal met de wreef. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Albertsson de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ögmundarsson met de inworp. Böðvarsson is nu in balbezit. Böðvarsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Albertsson met een sublieme pass. Daar is Viðarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úlfarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson onderschept slim de pass. Viðarsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Vellir - Níu Valir 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Vellir 64%, Níu Valir 36%.
Algengir Vellir - Níu Valir 0:1

73e minuut.
Vilhjálmsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harðarson met de inworp. Steinsson is nu in balbezit. Steinsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algengir Vellir - Níu Valir 1:1

90e minuut.
Runólfsson passt de bal met de wreef. Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leifsson krijgt een gele kaart. Bergsteinnsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bergsteinnsson kan niet meer verder spelen. Þorvarðsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Vellir 34%, Níu Valir 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Vellir - Níu Valir 1:1