Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greindur Hamrar Níu Valir
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Runólfsson speelt de bal door. Guðfinnsson rent richting de bal. Runólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. Erlendsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. Leifsson kopt de bal weg. Guðfinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Runólfsson passt de bal met de wreef. Birgisson is nu in balbezit. Birgisson passt de bal in één keer door. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson schiet op doel. Erlendsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Níu Valir 0:1

21e minuut.
Ísleifsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albertsson met de inworp. Lárusson is nu in balbezit. Lárusson haalt uit met een fantastische trap. Erlendsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Níu Valir 0:2

26e minuut.
Sölvason met een sublieme pass. Hólmgeirsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilhjálmsson. Hólmgeirsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ársælsson wilt de vrije trap nemen. Gestsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greindur Hamrar - Níu Valir 1:2

42e minuut.
Birgisson kopt de bal weg. Daar is Lárusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lárusson speelt de bal door. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Birgisson geeft de bal voor. Sölvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sölvason met een sublieme pass. Sigurjónsson is nu in balbezit. Sigurjónsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Hamrar 58%, Níu Valir 42%.
Greindur Hamrar - Níu Valir 1:2

76e minuut.
Lárusson is nu in balbezit. Lárusson schiet op doel. Sölvason kopt de bal weg. Klungelig pakt Viðarsson de bal. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. Erlendsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. Erlendsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ísleifsson geeft een lange en hoge pass. Styrmirsson is nu in balbezit. Sölvason probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Styrmirsson zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ársælsson rent richting de bal. Þorvarðsson met een sublieme pass. Ársælsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Gestsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Albertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertsson passt de bal in één keer door. Viðarsson rent richting de bal. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Hamrar 62%, Níu Valir 38%.
Greindur Hamrar - Níu Valir 1:2