Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:28
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.01
  • Stadion: IB Selir Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3016
IB Selir Framandi Garpur
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jónatansson. Magnússon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ingileifsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Úlfarsson rent richting de bal. Oliversson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Úlfarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnússon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Selir - Framandi Garpur 1:0

7e minuut.
Magnússon passt de bal met de wreef. Hafbergsson probeert naar een medespeler te passen. Kristbjörnsson rent richting de bal. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kristbergsson speelt de bal door. Úlfarsson rent richting de bal. Úlfarsson speelt de bal door. Sigurvinson rent richting de bal. Sigurvinson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Oliversson is nu in balbezit. Bergsson probeert naar een medespeler te passen. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson is nu in balbezit. Heiðarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lýðsson geeft een lange en hoge pass. Kristbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon draait met de bal, schiet en ... Heiðarsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Selir 40%, Framandi Garpur 60%.
IB Selir - Framandi Garpur 1:0

57e minuut.
Ásbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásbjörnsson passt de bal in één keer door. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson onderschept slim de pass. Sigurvinson draait met de bal, schiet en ... Hannesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sigurvinson rent richting de bal. Sigurvinson schiet op doel. Hannesson bokst de bal weg.

68e minuut.
Rúnarsson trapt de bal weg van het doel. Hrafnkelsson kopt de bal weg. Kristbergsson controleert de bal met de borst. Sigurvinson rent richting de bal. Sigurvinson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IB Selir - Framandi Garpur 1:1

69e minuut.
Magnússon heeft problemen om de bal te vangen. Ingileifsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Sigurvinson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurvinson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ingileifsson is nu in balbezit. Ingileifsson probeert naar een medespeler te passen. Heiðarsson met een sublieme pass. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Selir - Framandi Garpur 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Selir 41%, Framandi Garpur 59%.
IB Selir - Framandi Garpur 2:1