Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Ávextir Andlegir Hnífar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


34e minuut.
Nóason rent richting de bal. Nóason passt de bal zonder na te denken. Sjafnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjafnarsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Almarsson de bal onder controle te krijgen. Loftsson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nóason kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingimagnsson de bal. Sjafnarsson rent richting de bal. Sjafnarsson schiet op doel. Almarsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Ávextir 68%, Andlegir Hnífar 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Illir Ávextir - Andlegir Hnífar 0:0

46e minuut.
Sjafnarsson passt de bal zonder na te denken. Víðirsson rent richting de bal. Met opzet legt Gíslason zijn tegenspeler op de grond. Gíslason krijgt een gele kaart. Víðirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Víðirsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Brandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brandsson geeft de bal voor. Inworp. Víðirsson met een snelle inworp. Ingimagnsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Henriksson heeft problemen om de bal te vangen. Viðarsson onderschept slim de pass. Viðarsson speelt de bal door. Klungelig pakt Sjafnarsson de bal. Sjafnarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oddgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brandsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víðirsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Víðirsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Ávextir 54%, Andlegir Hnífar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Illir Ávextir - Andlegir Hnífar 0:0