Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Kappar Fjórir Ávextir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Guðmundsson heeft problemen om de bal te vangen. Þórsteinsson rent richting de bal. Þórsteinsson passt de bal in één keer door. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson draait met de bal, schiet en ... Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Þórsteinsson is nu in balbezit. Aðalgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalgeirsson onderschept slim de pass. Aðalgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - Fjórir Ávextir 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Neistason de bal onder controle te krijgen. Hilmarsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olgeirsson de bal. Aðalgeirsson rent richting de bal. Aðalgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Veigarsson kopt de bal weg. Antonsson heeft problemen om de bal te vangen. Antonsson probeert naar een medespeler te passen. Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Neistason is nu in balbezit. Neistason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 59%, Fjórir Ávextir 41%.
Gamlir Kappar - Fjórir Ávextir 1:0

58e minuut.
Antonsson onderschept slim de pass. Antonsson speelt de bal door. Olgeirsson is nu in balbezit. Olgeirsson geeft een hoge lob. Elísson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamlir Kappar - Fjórir Ávextir 1:1

63e minuut.
Gylfason passt de bal in één keer door. Neistason rent richting de bal. Olgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason verovert de bal door een tackle van achteren. Neistason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Neistason verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalgeirsson is nu in balbezit. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalgeirsson rent richting de bal. Aðalgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 37%, Fjórir Ávextir 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Kappar - Fjórir Ávextir 1:1