Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Vellir Greindur Hamrar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ísleifsson de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Steinsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Böðvarsson de bal. Leifsson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Vellir - Greindur Hamrar 1:0

22e minuut.
Sölvason passt de bal zonder na te denken. Hólmgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmgeirsson onderschept slim de pass. Hólmgeirsson schiet op doel. Freybjörnsson bokst de bal weg.

29e minuut.
Traustason rent richting de bal. Traustason passt de bal zonder na te denken. Leifsson rent richting de bal. Víðirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alexson geeft een hoge lob. Úlfarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmgeirsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hólmgeirsson krijgt een gele kaart. Úlfarsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Alexson speelt de bal door. Klungelig pakt Guðfinnsson de bal. Harðarson maakt een afschuwelijke overtreding. Harðarson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Guðfinnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guðfinnsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sveinsson rent richting de bal. Sveinsson speelt de bal door. Hólmgeirsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Vellir 43%, Greindur Hamrar 57%.
Algengir Vellir - Greindur Hamrar 1:0

61e minuut.
Traustason probeert naar een medespeler te passen. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson probeert naar een medespeler te passen. Leifsson is nu in balbezit. Leifsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alexson geeft een lange en hoge pass. Daar is Hólmgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ögmundarsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hólmgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Sveinsson is nu in balbezit. Sveinsson probeert naar een medespeler te passen. Ársælsson heeft problemen om de bal te vangen. Ársælsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ársælsson is nu in balbezit. Jóason is nu in balbezit. Jóason passt de bal in één keer door. Víðirsson is nu in balbezit. Víðirsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Vellir - Greindur Hamrar 2:0

82e minuut.
Guðfinnsson rent richting de bal. Víðirsson onderschept slim de pass. Alexson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson onderschept slim de pass. Víðirsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Guðfinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóason is nu in balbezit. Jóason probeert naar een medespeler te passen. Leifsson rent richting de bal. Leifsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Vellir 38%, Greindur Hamrar 62%.
Algengir Vellir - Greindur Hamrar 2:0