Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Níu Valir Stuttir Synir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Lárusson met een sublieme pass. Runólfsson rent richting de bal. Svansson rent richting de bal. Runólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Runólfsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ólafsson trapt de bal weg. Birgisson kopt de bal weg. Viðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Svansson kopt de bal weg. Daar is Birgisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birgisson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viðarsson de bal. Viðarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Andrésson is nu in balbezit. Andrésson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Þorvarðsson de bal. Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bragason rent richting de bal. Bragason schiet op doel. Alexson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bragason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hilmarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbeinsson schiet op doel. Þorvarðsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Valir - Stuttir Synir 0:1

37e minuut.
Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Runólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hilmarsson. Hilmarsson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Birgisson rent richting de bal. Erlingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Erlingsson speelt de bal door. Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Valir 35%, Stuttir Synir 65%.
Níu Valir - Stuttir Synir 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Björnsson de bal. Bragason is nu in balbezit. Bragason passt de bal met de wreef. Kolbeinsson rent richting de bal. Kolbeinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Valir - Stuttir Synir 0:2

63e minuut.
Andrésson passt de bal in één keer door. Erlingsson is nu in balbezit. Runólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbeinsson onderschept slim de pass. Kolbeinsson schiet op doel. Gestsson bokst de bal weg.

67e minuut.
Svansson is nu in balbezit. Lárusson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svansson. Svansson krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lárusson raakt geblesseerd tijdens het duel. Runólfsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Viðarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sævarsson is nu in balbezit. Lárusson verovert de bal door een tackle van achteren. Lárusson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Valir 42%, Stuttir Synir 58%.
Níu Valir - Stuttir Synir 0:2