Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Kappar Djarfir Refir
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bergfinnsson passt de bal zonder na te denken. Sigurjónsson rent richting de bal. Daðason begaat een overtreding. Daðason krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hjörleifsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eyvindsson komt het veld opgelopen. Arnþórsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Björgúlfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Marelsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sverrisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maríusson is nu in balbezit. Maríusson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kjartansson trapt de bal weg van het doel. Þorbergsson kopt de bal weg. Marelsson heeft problemen om de bal te vangen. Gottskálksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Djarfir Refir 1:0

26e minuut.
Arnþórsson is nu in balbezit. Maríusson verovert de bal door een tackle van achteren. Maríusson probeert naar een medespeler te passen. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eyvindsson met de inworp. Bergfinnsson is nu in balbezit. Bergfinnsson passt de bal in één keer door. Sigurjónsson rent richting de bal. Sigurjónsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Marelsson de bal. Vífillsson is nu in balbezit. Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marelsson de bal onder controle te krijgen. Kjartansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Steingrímsson geeft een hoge lob. Inworp. Ingibergsson met een snelle inworp. Maríusson rent richting de bal. Maríusson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 51%, Djarfir Refir 49%.
Fjórir Kappar - Djarfir Refir 1:0

55e minuut.
Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson passt de bal in één keer door. Steingrímsson rent richting de bal. Gottskálksson onderschept slim de pass. Gottskálksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hreinnsson geeft de bal voor. Inworp. Sverrisson met een snelle inworp. Maríusson rent richting de bal. Maríusson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Sigurjónsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elíasson rent richting de bal. Bergfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson haalt uit met een fantastische trap. Hjörleifsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Hjörleifsson met een sublieme pass. Vífillsson kopt de bal weg. Daar is Þorbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bergfinnsson passt de bal in één keer door. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson is nu in balbezit. Sigurjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurjónsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fjórir Kappar - Djarfir Refir 1:1

78e minuut.
Gottskálksson is nu in balbezit. Marelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson maakt een afschuwelijke overtreding. Gottskálksson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Marelsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marelsson kan niet meer verder spelen. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Arnþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnþórsson passt de bal in één keer door. Hreinnsson rent richting de bal. Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 55%, Djarfir Refir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fjórir Kappar - Djarfir Refir 1:1