Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:29
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.02
  • Stadion: Volsungur Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3066
Volsungur Heitir Skarfar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hrafnkelsson passt de bal in één keer door. Sigurbjörnsson is nu in balbezit. Sigurbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bergþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Indridason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristmundsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristmundsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volsungur 58%, Heitir Skarfar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volsungur - Heitir Skarfar 0:0

56e minuut.
Sigurbjörnsson met een sublieme pass. Sigmundsson rent richting de bal. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmundsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Erlendsson geeft de bal voor. Inworp. Ómarsson met een snelle inworp. Sigmundsson is nu in balbezit. Sigmundsson geeft een lange en hoge pass. Erlendsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jónatansson rent richting de bal. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson probeert naar een medespeler te passen. Bergþórsson is nu in balbezit. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Heitir Skarfar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volsungur 39%, Heitir Skarfar 61%.
Volsungur - Heitir Skarfar 0:1