Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ísbirnir Glöggir Hestar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
llugason geeft een lange en hoge pass. Högnason rent richting de bal. Högnason geeft een lange en hoge pass. Andrésson heeft problemen om de bal te vangen. Andrésson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ísbirnir - Glöggir Hestar 0:1

31e minuut.
Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Guðlaugsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Georgsson rent richting de bal. Georgsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Róbertsson rent richting de bal. Ingason onderschept slim de pass. Ingason met een sublieme pass. Georgsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgsson draait met de bal, schiet en ... Hjartarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Almarsson geeft de bal voor. llugason kopt de bal weg. Klungelig pakt Bragason de bal. Róbertsson is nu in balbezit. Róbertsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Almarsson passt de bal met de wreef. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson onderschept slim de pass. Andrésson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ísbirnir - Glöggir Hestar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 65%, Glöggir Hestar 35%.
Daufir Ísbirnir - Glöggir Hestar 0:2

60e minuut.
llugason rent richting de bal. llugason passt de bal zonder na te denken. Guðlaugsson met een sublieme pass. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ísbirnir - Glöggir Hestar 0:3

64e minuut.
Alexson controleert de bal met de borst. Fjölnisson onderschept slim de pass. Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. Hákonsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Axelsson is nu in balbezit. Axelsson met een sublieme pass. Snæbjörnsson rent richting de bal. Georgsson onderschept slim de pass. Georgsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fjölnisson rent richting de bal. Fjölnisson geeft een hoge lob. Ingason bereikt de bal nog maar net als eerste. Róbertsson onderschept slim de pass. Róbertsson haalt uit met een fantastische trap. Hákonsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Snæbjörnsson rent richting de bal. Snæbjörnsson geeft een hoge lob. Róbertsson kopt de bal weg. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ísbirnir 58%, Glöggir Hestar 42%.
Daufir Ísbirnir - Glöggir Hestar 0:3