Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Kappar Heitir Skarfar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sigmundsson kopt de bal weg. Ásbjörnsson met een sublieme pass. Daar is Björgúlfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gottskálksson passt de bal in één keer door. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson schiet op doel. Hjörleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ómarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Þorbergsson rent richting de bal. Þorbergsson speelt de bal door. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Björgúlfsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Heitir Skarfar 1:0

28e minuut.
Ásbjörnsson speelt de bal door. Daar is Gíslason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gíslason geeft een hoge lob. Gottskálksson is nu in balbezit. Gottskálksson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Heitir Skarfar 2:0

33e minuut.
Þorbergsson geeft de bal voor. Sverrisson rent richting de bal. Sverrisson geeft de bal voor. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 50%, Heitir Skarfar 50%.
Fjórir Kappar - Heitir Skarfar 2:0

58e minuut.
Sigurbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sverrisson met een snelle inworp. Maríusson rent richting de bal. Maríusson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 53%, Heitir Skarfar 47%.
Fjórir Kappar - Heitir Skarfar 2:0