Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Hestar Fjórir Kappar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Sverrisson rent richting de bal. Gunnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbergsson maakt een afschuwelijke overtreding. Þorbergsson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Maríusson is nu in balbezit. Maríusson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marðarson de bal. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson schiet op doel. Hjartarson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - Fjórir Kappar 0:1

30e minuut.
Hjörleifsson met een harde bal richting middenveld. Gíslason kopt de bal weg. Róbertsson met een sublieme pass. Daar is Andrésson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrésson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Þorbergsson rent richting de bal. Mánason onderschept slim de pass. Mánason met een sublieme pass. Andrésson rent richting de bal. Andrésson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glöggir Hestar - Fjórir Kappar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Hestar 35%, Fjórir Kappar 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glöggir Hestar - Fjórir Kappar 1:1

66e minuut.
Almarsson geeft een lange en hoge pass. Eysteinnsson kan de bal niet met de borst controleren. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Björgúlfsson geeft een lange en hoge pass. Gíslason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gíslason passt de bal in één keer door. Gottskálksson is nu in balbezit. Gottskálksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - Fjórir Kappar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Hestar 47%, Fjórir Kappar 53%.
Glöggir Hestar - Fjórir Kappar 1:2