Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hraðir Hvalir Daufir Ísbirnir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Gissurarson rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gissurarson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Alexson speelt de bal door. Marksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson speelt de bal door. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Axelsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Víkingsson komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kristbergsson onderschept slim de pass. Kristbergsson met een sublieme pass. llugason is nu in balbezit. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kristbergsson rent richting de bal. Bragason rent richting de bal. Ingason bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Hvalir - Daufir Ísbirnir 1:0

42e minuut.
Sigurjónsson is nu in balbezit. Georgsson onderschept slim de pass. Georgsson passt de bal zonder na te denken. Marksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marksson geeft een hoge lob. Kolbeinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Hvalir 35%, Daufir Ísbirnir 65%.
Hraðir Hvalir - Daufir Ísbirnir 1:0

63e minuut.
Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Ingason heeft problemen om de bal te vangen. Kristbergsson is nu in balbezit. Kristbergsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Hvalir - Daufir Ísbirnir 2:0

67e minuut.
Theódórsson kopt de bal weg. Gissurarson rent richting de bal. Alexson begaat een overtreding. Gissurarson raakt geblesseerd tijdens het duel. Veturliðason met een snel genomen vrije trap. Hákonsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonsson rent richting de bal. Antonsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Hvalir - Daufir Ísbirnir 3:0

81e minuut.
Ingason speelt de bal door. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgsson rent richting de bal. Georgsson draait met de bal, schiet en ... Kolbeinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Hvalir - Daufir Ísbirnir 3:1

89e minuut.
Kristbergsson is nu in balbezit. Kristbergsson passt de bal met de wreef. Lúðvíksson is nu in balbezit. Antonsson onderschept slim de pass. Antonsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Hvalir 31%, Daufir Ísbirnir 69%.
Hraðir Hvalir - Daufir Ísbirnir 3:1