Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Víkingur Ungmennafélagið Klettar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Viggósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggósson probeert naar een medespeler te passen. Marinóson rent richting de bal. Svanlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Svanlaugsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kristmannsson geeft een lange en hoge pass. Marinóson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Svanlaugsson schiet op doel. Torfason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þorbergsson bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Friðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðjónsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ásþórsson met een snelle inworp. Þórsteinsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jóason is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Ungmennafélagið Klettar 1:0

36e minuut.
Þórsteinsson probeert naar een medespeler te passen. Reynirsson is nu in balbezit. Jóason onderschept slim de pass. Þórsteinsson rent richting de bal. Þórsteinsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Viggósson heeft problemen om de bal te vangen. Svanlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanlaugsson met een sublieme pass. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson draait met de bal, schiet en ... Þorbergsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Víkingur 57%, Ungmennafélagið Klettar 43%.
Víkingur - Ungmennafélagið Klettar 1:0

46e minuut.
Ásþórsson passt de bal zonder na te denken. Davíðsson speelt de bal door. Friðjónsson heeft problemen om de bal te vangen. Þórsteinsson rent richting de bal. Þórsteinsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daníelsson rent richting de bal. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson passt de bal in één keer door. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson schiet op doel. Þorbergsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Víkingur 37%, Ungmennafélagið Klettar 63%.
Víkingur - Ungmennafélagið Klettar 1:0