Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Jöklar Húnarnir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klungelig pakt Þórvaldsson de bal. Þórvaldsson probeert naar een medespeler te passen. Nóason heeft problemen om de bal te vangen. Nóason schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guðbjartsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Húnarnir 1:0

17e minuut.
Veturliðason onderschept slim de pass. Eiðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiðsson passt de bal met de wreef. Halldórsson rent richting de bal. Halldórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sveinbjörnsson met een harde bal richting middenveld. Halldórsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Rúnarsson rent richting de bal. Rúnarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Halldórsson onderschept slim de pass. Halldórsson speelt de bal door. Friðriksson speelt de bal door. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
llugason kopt de bal weg. Klungelig pakt Finnbogasson de bal. Finnbogasson passt de bal met de wreef. Nóason is nu in balbezit. Nóason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Húnarnir 2:0

38e minuut.
Hermannsson passt de bal in één keer door. Eiðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðriksson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Friðriksson krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ingólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingólfsson geeft de bal voor. Inworp. Guðjónsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigþórsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Jöklar 48%, Húnarnir 52%.
Glöggir Jöklar - Húnarnir 2:0

67e minuut.
Eiðsson onderschept slim de pass. Eiðsson passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúnarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jóhannson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Finnbogasson de bal. Finnbogasson speelt de bal door. Nóason is nu in balbezit. Nóason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Jöklar - Húnarnir 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Jöklar 39%, Húnarnir 61%.
Glöggir Jöklar - Húnarnir 3:0