Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Víkingur Átta Birnir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Elíasson passt de bal zonder na te denken. Þórsteinsson is nu in balbezit. Þórsteinsson passt de bal in één keer door. Jóason rent richting de bal. Jóason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jóason rent richting de bal. Elíasson met een sublieme pass. Torfason is nu in balbezit. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Viggósson probeert naar een medespeler te passen. Þórsteinsson rent richting de bal. Þórsteinsson passt de bal met de wreef. Jóason rent richting de bal. Jóason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Viktorsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Styrmirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styrmirsson passt de bal zonder na te denken. Ásþórsson is nu in balbezit. Ásþórsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Runólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsteinsson onderschept slim de pass. Jóason is nu in balbezit. Þórsteinsson rent richting de bal. Þórsteinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Víkingur - Átta Birnir 1:0

27e minuut.
Jóason rent richting de bal. Elíasson rent richting de bal. Jóason verovert de bal door een tackle van achteren. Þórsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsteinsson haalt uit met een fantastische trap. Arason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Orlygsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórsteinsson is nu in balbezit. Þórsteinsson geeft een lange en hoge pass. Elíasson probeert de bal aan de voet te houden. Arason bokst de bal weg.

35e minuut.
Börksson speelt de bal door. Hávarðsson heeft problemen om de bal te vangen. Hávarðsson passt de bal met de wreef. Valsson is nu in balbezit. Valsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Þórsteinsson speelt de bal door. Jóason is nu in balbezit. Elíasson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elíasson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Víkingur 49%, Átta Birnir 51%.
Víkingur - Átta Birnir 1:0

52e minuut.
Viktorsson heeft problemen om de bal te vangen. Styrmirsson onderschept slim de pass. Marinóson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marinóson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Börksson verovert de bal door een tackle van achteren. Börksson speelt de bal door. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hávarðsson is nu in balbezit. Hávarðsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arason trapt de bal weg van het doel. Viggósson is nu in balbezit. Benjamínsson begaat een overtreding. Benjamínsson krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Matthíasson is nu in balbezit. Matthíasson geeft de bal voor. Runólfsson is nu in balbezit. Þórsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsteinsson draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Víkingur 48%, Átta Birnir 52%.
Víkingur - Átta Birnir 1:0