Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Átta Birnir Ungmennafélagið Klettar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


30e minuut.
Baldvinsson geeft de bal voor. Inworp. Frímannsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svanlaugsson rent richting de bal. Svanlaugsson draait met de bal, schiet en ... Arason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Birnir - Ungmennafélagið Klettar 0:1

37e minuut.
Valsson rent richting de bal. Marteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hávarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hávarðsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kristmannsson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Styrmirsson zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Valsson de bal. Börksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Börksson haalt uit met een fantastische trap. Theódórsson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Friðjónsson is nu in balbezit. Friðjónsson geeft een lange en hoge pass. Ásþórsson is nu in balbezit. Ásþórsson haalt uit met een fantastische trap. Baldvinsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Birnir - Ungmennafélagið Klettar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Birnir 47%, Ungmennafélagið Klettar 53%.
Átta Birnir - Ungmennafélagið Klettar 0:2

55e minuut.
Frímannsson kan de bal niet met de borst controleren. Frímannsson passt de bal met de wreef. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanlaugsson rent richting de bal. Svanlaugsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Benjamínsson rent richting de bal. Reynirsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benjamínsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Benjamínsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valsson kan de bal niet met de borst controleren. Kristmannsson rent richting de bal. Valsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Theódórsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Styrmirsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Theódórsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Reynirsson met de inworp. Klungelig pakt Friðjónsson de bal. Friðjónsson met een sublieme pass. Ásþórsson rent richting de bal. Ásþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Runólfsson is nu in balbezit. Runólfsson geeft de bal voor. Friðjónsson controleert de bal met de borst. Hávarðsson is nu in balbezit. Hávarðsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Davíðsson trapt de bal weg. Elíasson heeft problemen om de bal te vangen. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanlaugsson rent richting de bal. Svanlaugsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Birnir 46%, Ungmennafélagið Klettar 54%.
Átta Birnir - Ungmennafélagið Klettar 0:2