Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Valir Bjartsýnir Sigrar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


26e minuut.
Na een snelle pass probeert Eyþórsson de bal onder controle te krijgen. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson geeft een hoge lob. Gústafsson springt en kopt de bal. Höskuldsson heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Höskuldsson passt de bal met de wreef. Þráinnsson is nu in balbezit. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Teitursson is nu in balbezit. Teitursson passt de bal zonder na te denken. Mattíasson rent richting de bal. Ísleifsson onderschept slim de pass. Ísleifsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Neistason kopt de bal weg. Klungelig pakt Þorleifsson de bal. Þorleifsson speelt de bal door. Gústafsson is nu in balbezit. Gústafsson schiet op doel. Brynjason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brynjason speelt de bal door. Teitursson kopt de bal weg. Gústafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gústafsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mattíasson kopt de bal weg. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson geeft een lange en hoge pass. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Valir - Bjartsýnir Sigrar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Valir 56%, Bjartsýnir Sigrar 44%.
Fjórir Valir - Bjartsýnir Sigrar 1:0

48e minuut.
Þorleifsson rent richting de bal. Þorleifsson passt de bal met de wreef. Gústafsson rent richting de bal. Gústafsson schiet op doel. Brynjason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fjórir Valir - Bjartsýnir Sigrar 1:1

51e minuut.
Gautsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson rent richting de bal. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautsson is nu in balbezit. Gautsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gústafsson onderschept slim de pass. Þorleifsson rent richting de bal. Gautsson begaat een overtreding. Þorleifsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þorleifsson komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Þráinnsson geeft de bal voor. Eyþórsson kopt de bal weg. Oddason probeert de bal aan de voet te houden. Smárason rent richting de bal. Smárason geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lárusson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Valir - Bjartsýnir Sigrar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Valir 49%, Bjartsýnir Sigrar 51%.
Fjórir Valir - Bjartsýnir Sigrar 2:1